Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Clubhouse İnternet Tarayıcılarına Geliyor

2020 yılında piyasaya sürülen yeni bir sosyal medya platformu olan Clubhouse, yeni bir özellik test etmeye başladı. Clubhouse, yakın bir zaman gelecek güncelleme ile artık internet tarayıcılarından da erişilebilir hale gelecek.

clubhouse-internet-tarayicisi

2020 yılında piyasaya sürülmesiyle birlikte sosyal medya dünyasında büyük bir ses getiren Clubhouse kendini yenilemeye devam ediyor. Kullanıcılar davetiye usulü ile kayıt olabildikleri bu platformda bulunan konuşma odalarında sesli bir şekilde yapılan sohbetleri dinleyebiliyor ve bu konuşmalara dahil olabiliyorlardı. Şu ana kadar bu özelliklerden sadece davetiye kodu ile kayıt olabilmiş kullanıcılar yararlanabiliyorken artık Clubhouse tüm internet kullanıcıları için açık bir platform haline gelecek.

Saece uygulama üzerinden kullanılabilen Clubhouse'u, gelecek güncelleme ile birlikte artık tüm internet kullanıcıları kullanabilecek. Bu güncellemeye ilişkin henüz resmi bir duyuru yapılmamasına rağmen sızan bilgilere göre Clubhouse geliştiricileri platformu internet tarayıcılarına entegre etmek için çalışmalara başlamışlar. Halihazırda üye kullanıcılar için ise aslında değişen çok fazla bir durum söz konusu değil. Çünkü bu kullanıcılar üyeliklerinin ayrıcalıklarından yararlanmaya devam edebilecek.

Her ne kadar tüm internet kullanıcıları Clubhouse'dan faydalanabiliyor olsa bile "oda oluşturmak" ve "link paylaşmak" gibi bazı özellikler sadece üyeler tarafından yapılabilecek. Şu an için Amerika'da belli bölgelerdeki kullanıcılar tarafından denenen bu özelliğin ne kadar süre de tüm kullanıcılara açılacağı bilinmezliğini koruyor. Özellikle bu güncelleme geldikten hemen sonra Clubhouse, hedef kitlesini çok fazla büyütmüş olacağı için çok kısa bir süre içinde gelmesi de pek muhtemel görünmüyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.