Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Twitter, Video ile Tepki Verme Özelliğini Test Ediyor

Yıllardır süre gelen sosyal medya platformlarının aralarındaki rekabet ve çekişmenin büyük bir savaş haline geldiğini hep birlikte yaşayarak gördük. Birbirlerinden üstün olduklarını kanıtlamak adına ilk çıktıkları günden bu yana sürekli olarak yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya çalışıyorlar. Sonuç olarak sunulabilecek yeni özellik kalmayınca da artık birbirlerinden özellik çalmaya başladılar.

twitter-tiktok

Facebook, İnstagram ile Snapchat'i adeta sömürürcesine kopyalamış sadece bununla da yetinmeyip neredeyse tüm platformlarına Snapchat'in çoğu özelliğini eklemişti. Twitter ise Space özelliği ile Clubhouse'ı kopyalamaya başlamıştı ki artık bu kopya furyasına bir yenisini ekleyerek devam ediyor. Twitter, TikTok'un video ile tepki verme özelliğini sisteme entegre ettiğini ve test aşamasında olduğunu duyurdu.

Twitter'ın resmi destek hesabı olan TwitterSupport'tan yapılan duyuruya göre İOS cihazlar için deneme aşamasında bu özellikle birlikte bir tweeti, retweet yaparken "Tepki ile alıntıla" seçeneği karşınıza çıkacak ve retweet etmek istediğiniz tweet, otomatik olarak reaksiyon videonuza entegre edilecek. Böylece artık tweetleri retweet ederken tıpkı TikTok'ta olduğu gibi tepki videoları çekebileceksiniz.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.