Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Oppo'nun Tabletinin Özellikleri Netleşiyor

Tablet denince aklınıza şüphesiz, aslında kullanıcıları en çok cezbeden modeller, Samsung Galaxy Tab ve iPad'ler geliyordur. Ancak bu tabletlere yeni bir rakip geliyor: Oppo Pad! Oppo Pad'in özellikleri ortaya çıktı. İşte o özellikler...

oppo-pad-tablet-teknoend

Samsung Galaxy Tab ailesi ve Apple'ın iPad serisi uzun süredir tablet piyasasını domine etmiş durumda. Özellikle kullanıcıların algısında da tablet denildiğinde ilk akla gelen modeller oluyorlar. Ancak Oppo bu algıyı kırmaya çok yakın görünüyor. Öyle ki şu an henüz test aşamasında olduğunu anladığımız Oppo Pad ile Oppo piyasaya çok iddialı bir şekilde girmeyi hedefliyor gibi.

Tablet piyasasının her ne kadar yeni bir üyesi olacak olsa da Geekbench testlerinde görünen Oppo Pad adından oldukça sık bir şekilde söz ettirecek gibi görünüyor. Oppo'nun tablet piyasasındaki amiral gemisi adayı olacak Oppo Pad'in Geekbench üzerinde de bu iddiasını ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

İşte Oppo Pad'in Geekbench Test Sonuçları

oppo-pad-geekbench-teknoend

Tekli çekirdek performansında 4582 puan alan Oppo Pad, çoklu çekirdek testinden ise 12259 gibi iyi bir puan almış durumda. 6GB RAM kapasitesine sahip olacak olan Oppo Pad'in Geekbench testlerine 3.19 GHz'lik bir hıza sahip Kona kod adlı Qualcomm marka bir işlemci kullandığını görüyoruz. Buradan hareketle işlemcisinin Qualcomm Snapdragon 870 olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca cihaz test sırasında Android 11 sürümünü kullanmış.

Bunların yanısıra Oppo Pad'in şimdiye kadar sızdırılan diğer özelliklerine baktığımızda ise 8080 mAh büyüklüğünde bir bataryaya ve 13 MP + 8 MP'lik bir kameraya ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte cihazda Oppo'nun 33 Watt'lık hızlı şarj özelliğinin bulunduğu ve 11" büyüklüğünde 120 Hz hızında bir ekranının olduğunu da biliyoruz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.