Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Twitter'da NFT Profil Resmi Dönemi Başlıyor


Kripto paraların revaçta olduğu son dönemlerde ortaya çıkan NFT çılgınlığı devam ediyor. Büyük bir piyasa haline dönüşen NFT çılgınlığına Twitter'da katıldı. Twitter kullanıcıları artık NFT'lerini profil resmi olarak kullanabilecek.
twitter-nft-profil-fotografi

Son dönemde oldukça popüler hale gelen NFT çılgınlığına Twitter'da katıldı. Bilindiği üzere daha önce İnstagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarının, kullanıcılarının daha önce satın almış oldukları NFT'lerini profillerinde paylaşmalarına yönelik birtakım güncellemeler üzerinde çalıştıkları ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Twitter, resmi olarak kullanıcıların satın almış oldukları NFT'lerini profil resmi olarak kullanabileceğini açıkladı.

TwitterBlue hesabı üzerinden yapılan duyuruda, eğer kullanıcılar NFT'lerini profil resmi olarak kullanırlarsa profil fotoğrafları bir altıgen çerçeve içinde görünüyor ve diğer kullanıcılar profil resmine tıkladıkları zaman kişi NFT koleksiyonunu görebiliyor.

Şimdilik İOS için gelen bu özellik, sadece TwitterBlue üyelerine özel bir şekilde çıkarıldı. Yakında Android'e de gelmesi beklenen bu özelliğin diğer kullanıcılara da sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.