Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Oppo Find X5 Pro'nun Görüntüsü Sızdırıldı

Huawei ambargosundan sonra uluslararası pazarda pazar payını günden güne büyüten Oppo'nun yeni amiral gemisi Find X5 Pro sızdırıldı. Sızdırılan görüntü Find X5 Pro için daha önce çıkan söylentileri doğruluyor.

oppo-find-x5-pro

Amerika'nın uyguladığı Huawei ambargosundan en çok faydalanan akıllı telefon üreticilerinden olan Oppo'nun yeni amiral gemisi modeli Find X5 Pro'nun görüntüsü sızdırıldı. Fotoğrafta Find X5 Pro'nun ekranında cihaz hakkında bilgiler yer alıyor ve daha önce çıkan söylentileri doğruluyor.
 
oppo-find-x5-pro-ozellikleri
 
Find X5 Pro'nun ekranında yer alan bilgilere göre 256GB dahili hafızaya ve 12 GB RAM kapasitesine sahip olacağını görüyoruz. Bununla birlikte Sanal RAM teknolojisinin de kullanıldığı anlaşılıyor. Ayrıca Oppo'nun kendi geliştirdiği görüntü işlemcisi olan Malisilicon X'i kullandığını görüyoruz. Bu görüntü işlemcisi sayesinde Oppo, cihazlarında 4K kalitede video çekerken yapay zeka desteğini de kullanıcılarına sunuyor. Böylelikle kullanıcılar 4K video çekerken, Find X5 Pro yapay zeka desteği ile birlikte gece çekimi videolarını gerçek zamanlı RAW işleme teknolojisi sayesinde işleyerek daha net ve kaliteli bir videoya dönüştürüyor. Böylece kullanıcılar gerçek 4K kalitesini gece çekimi videolarda da hissedebiliyorlar.

Fotoğrafta görülen bir diğer ayrıntı ise Find X5 Pro, ColorOS'un 12.1 versiyonunu kullanıyor olması. Bildiğiniz üzere Oppo birçok farklı modeli için bu güncellemeyi sunacağını ve takvimin yeni yıldan sonra düzenli olarak kullanıcılara sunulacağını açıklamıştı.
 
Fotoğraftan da görebileceğimiz üzere Find X5 Pro'da İsveç merkezli görüntü ekipmanları üreticisi Hasselband'in imzası görülüyor. Oppo, yakın bir zamanda Hasselband ile anlaşma imzalamış ve kameralarında Hasselband'in teknolojisinden yararlanacaklarını açıklamıştı. Find X5 Pro, 50 + 50 + 13 MP'lik 3 kamerasında Hasselband teknolojisi kullanılacağı da bu fotoğrafla birlikte doğrulanmış oldu.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.