Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Whatsapp Artık Tamamen Ücretsiz

Yeni açıldığımız bu günlerde sizlere birbirinden güzel haberler vermeye devam ediyoruz. Başlıkta da gördüğünüz gibi dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp artık tamamen ücretsiz... Bu nasıl oldu merak ediyorsunuz tabi hemen açıklayalım. Öncelikle bunu biz uydurmadık bunu bizlere Whatsapp'ın kurucularından Jan Koum söyledi.

Whatsapp

Hatırladığınız ve bildiğiniz üzere Whatsapp kullanıcıları uygulamayı sadece bir yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorlardı. Bir yıllık süre bittiğinde ise Whatsapp kullanıcılarından her bir yıllık kullanım süresi için 1 Dolar (1.79 TL) ücret talep ediyordu. Ancak Whatsapp kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu kredi kartları olmadığı için bu ücreti ödeyemiyor ve haliyle ailesinden birinin numarasını kullanmak, yeni hat almak gibi alternatif yollara başvuruyordu. Bunu fark eden Whatsapp yönetimi ise hemen işe el koymuş madem ödeyemiyorsunuz bir de üstüne ille de kullanacağız diye gidip o kadar uğraşıyorsunuz hadi bundan sonraki yıllar da bizden olsun sizde uğraşmayın bizde uğraşmayalım demiş.

İşin özü aslında tam olarak bu ancak yine de bu müjdeli haberi Jan Koum: "Whatsapp'ın sadece 1 dolar olan yıllık ücretinin bir uygulamaya göre çok az olduğunun farkındayız. Bu ücret, akıllı telefona ve internete sahip olan herkesin ödeyebileceği bir miktar ancak bazı kullanıcılar bu ücreti ödeme konusunda bazı sorunlar yaşıyor. Kullanıcıların yaşadığı sorunların ana nedeni ücretin fazla olması değil, ücretin kredi kartı üzerinden ödenebiliyor olması." bu şekilde duyurmak istediği için bunu da yazalım dedik.

Eğer Whatsapp cihazlarınızda yükle değilse de aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz. Hadi hayırlı uğurlu olsun.

Windows Phone İndir

İOS İndir

Android İndir

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.