Teknoloji Haberleri

Akıllı Telefon Haberleri

Oyun Haberleri

Sosyal Medya Haberleri

Ads Top

Instagram'a Yeni Özellikler Geliyor

Yaptığı sızıntılarla bilinen Alessandro Paluzzi, İnstagram'ın yeni özelliklerini duyurdu. İnstagram'a gelecek yeni özellikler arasında en dikkat çekeni ise profilde paylaşılmış olan fotoğrafların konumlarının yeniden düzenlenebilmesi...

instagram-yeni-ozellik-geldi

Dünya'nın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan İnstagram, yeni bir özelliğe kavuşuyor. Kullanıcıların yaptıkları paylaşımlar profillerinde tarihsel olarak sıralanıyor ve bu sıralamayı değiştirmek mümkün olmuyordu. Alessandro Paluzzi'nin sızdırdığı ekran görüntüleri ve bilgilere göre artık kullanıcılar profil sayfalarındaki görüntüleri tarihsel sıralama olmadan istedikleri gibi sıralayıp düzenleyebilecekler. Şu an için geliştirme aşamasında olan bu özelliği aşağıdaki görsellerde görüldüğü gibi kullanıcılar, hesaplarının ayarlar sayfasına yeni eklenen "Edit Grid (Izgarayı Düzenle)" seçeneği ile kullanabilecekler.

instagram-yeni-profil-duzenleme-ozelligi

Diğer Gelecek Yenilikler

Gelecek yeniliklerden birisi de profillerde 24 saat süreli duran durum özelliği olacak. Z kuşağının yeni üyeleri her ne kadar bilmese de X ve Y kuşağının değerli emektarlarının hatırlayacağı üzere MSN Messenger döneminde de sık sık kullandığımız sonrasında da Skype'a eklenen o özellik şimdi de İnstagram'a geliyor. 

instagram-durum-ozelligi

Bu özelliğin yanısıra ise kullanıcıların anasayfalarındaki akışı düzenlemesine ve kişiselleştirmesine imkan sağlayan yeni bir özellik daha İnstagram tarafından test ediliyor. Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar İnstagram anasayfalarında artık sadece takip ettikleri kişilerin paylaşımlarını ya da tüm akışı görmenizi sağlayacak şekilde düzenlenebilir hale geliyor. Aşağıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz üzere İnstagram anasayfasına eklenen iki yeni butonla birlikte, kullanıcılar dilerlerse sadece "Favoriler" sekmesine ekledikleri hesapların paylaşımlarını ya da "Takip Edilenler" seçeneceği ile de tüm takip ettikleri hesapların paylaşımlarını görebilecekler.

instagram-anasayfa-yeni-ozellik


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.